Závody pro členy hobby plavání

Třetí březnovou sobotu, tedy 21. 3. 2020, si Sportstyl HK pro své členy dovoluje uspořádat plavecké závody. Nejedná se o závody v pravém smyslu, jak je znáte, kde by se poměřovali pouze vrcholoví sportovci, ale tuto akci pořádáme proto, aby si atmosféru závodů mohly užít i nezávodící děti.
Co tedy připravujeme?
Před otevřením bazénu pro veřejnost budou mít děti možnost zaplavat si v závodních drahách, pro zkušenější plavce jsme si připravili 50m trať, a pro ty začínající trať 25m, kterou běžně znají děti z hodin výuky. Zúčastnit se může každý člen roku narození 2005 – 2013. Soutěžit se bude v disciplínách: 50m znak, 50m prsa, 50m volný způsob (libovolný plavecký způsob) a 25m volný způsob. Pro všechny „závodníky“ máme připravené medaile, věcné ceny a především plný pytel zážitků! Rádi bychom tuto akci uspořádali ne pro poměřování sil, ale proto, aby se děti nadechly sportovní atmosféry a vyzkoušely si, že i závody můžou být pořádná legrace!
Přihlašování proběhne přes vaše trenéry běžné výuky do 21. 2. 2020. Dohodněte se s vašimi trenéry, které disciplíny chcete plavat. Závody proběhnou v čase 8:00 – 10:00.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *