Barbora Sládková: Zářivá Hvězda Sportstylu Hradec Králové

Hradec Králové, 30. května 2024 – Mladá plavkyně Barbora Sládková, ročník 2009, ze Sportstylu Hradec Králové, si pod vedením trenérky Jany Filipové vybojovala tři mistrovské tituly na Mistrovství České republiky juniorů v Podolí, které se konalo od 24. do 26. května.

Barbora excelovala především v motýlkářských disciplínách. Na 100 metrů motýlek dosáhla času 1:04.02, kterým si zajistila reprezentační limit. Dále triumfovala na trati 200 metrů motýlek s časem 2:26.28 a na 400 metrů polohový závod dosáhla času 5:09.15, což jí přineslo další reprezentační limit.

Barbora Sládková je talentem nadaná plavkyně z Hradce Králové, která své dovednosti zdokonaluje nejen na domácích, ale i na zahraničních závodech. Nedávným důkazem byl její úspěch na multiutkání juniorů V4Hopes v maďarské Budapešti, kde opět prokázala své schopnosti a potvrdila svou dominanci v motýlkářských disciplínách, přičemž vynikla i na dalších tratích.

Sportstyl Hradec Králové, Barbory domácí klub, i přes neideální tréninkové podmínky v hradeckém bazénu, dokáže vychovávat talentované hvězdy. Doufejme, že v budoucnu budou mít jeho členové lepší tréninkový prostor, aby klub nemusel přijít o nadějné reprezentanty, jako byli Daniel Gracík, rekordman ČR z nedávných závodů v Londýně, a Lýdie Štěpánková, vynikající prsařka.

Kdyby se počítaly časy ze štafet, Barbora by posbírala ještě více nominací do reprezentace. Nicméně tato talentovaná plavkyně bude mít jistě ještě mnoho příležitostí, aby si zajistila další limity a nominace.

Barbora Sládková svou houževnatostí a odhodláním neustále překonává sama sebe. Její vytrvalost a vášeň pro plavání jsou inspirací nejen pro její týmové kolegy, ale i pro mladé sportovce po celé České republice. Pokud jí její nadšení vydrží, čeká ji zářivá kariéra na mezinárodní scéně.

Barbora Sládková je jméno, které bychom si měli zapamatovat. Tato mladá plavkyně má před sebou slibnou budoucnost a její úspěchy na domácí i mezinárodní úrovni jsou jen začátkem toho, co můžeme od této nadějné sportovkyně očekávat.

Přejeme Barboře mnoho úspěchů a držíme palce, aby její plavecká kariéra nadále kvetla a přinášela další skvělé výsledky.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *